Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt schildersbedrijf Dolf van Schaik inhuren voor tal van diensten. Van inspectie van uw huis of pand, planmatig onderhoud en binnen- en buitenschilderwerk tot houtrotherstel, wand- en plafondafwerking en kleur- en materiaaladvies. Het vakbedrijf beschikt daarnaast over een hoogwaardige, professionele spuitcabine, waarmee bijvoorbeeld uw luiken, deuren en meubilair als nieuw worden.
 

Binnenschilderwerk
Dolf van Schaik geeft graag vrijblijvend advies bij de keuze voor de afwerking en de kleur van uw interieur. Die keuze van materiaal is afhankelijk van de ondergrond en hoe die wordt belast en of de wand eventueel te reinigen moet zijn. Bij wandafwerking zijn vele structuren mogelijk. Schildersbedrijf Van Schaik kan ook behangsoorten leveren en aanbrengen.

Buitenschilderwerk
Afhankelijk van weersinvloeden en de kwaliteit van de ondergrond kan onderhoud aan de buitenkant van uw onroerend goed per onderdeel verschillen. Van belang is dat de kwetsbare onderdelen geregeld en op de juiste wijze door de vakschilder worden behandeld. Dolf van Schaik kan op basis van know how en jarenlange ervaring een meerjaren onderhoudsplan voor u maken. Het voordeel is tweeledig: uw gevelelementen worden perfect onderhouden en de kosten worden gespreid. Door een goede spreiding kunt u op de langere termijn voordeliger uit zijn dan bij schilderwerk om de circa vijf jaar.

Houtrotherstel
Tijdens het uitvoeren van schilderwerkzaamheden stuit Van Schaik geregeld op houtrot aan bijvoorbeeld gevelpuien, dakbetimmeringen en daklijsten. Herstel van houtrot is in overleg met u mogelijk. Dolf van Schaik werkt met speciaal hiertoe ontwikkelde materialen. Bij grote reparaties worden de materialen gebruikt in combinatie met nieuw hout. Mocht een raam of deur onherstelbaar zijn aangetast dan wordt passende vervanging geleverd en aangebracht.

Betonherstel
Het is belangrijk om betonschade vakkundig te herstellen, opdat het beton zijn sterkte zal behouden. Na herstel wordt het beton beschermd door het aanbrengen van een speciale coating, afhankelijk van de belasting. Zo voorkomt u nieuwe betonschade.

Spuitwerk
Schildersbedrijf Dolf van Schaik beschikt over een industriële spuitcabine. Meubels, deuren, keukenelementen, ombouwen en/of convectorkasten kunnen onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten.

Overige werkzaamheden
Dolf van Schaik beschikt over een groot netwerk aan specialisten en vakmensen. En kan alle onderstaande diensten, zelf of via relaties, voor u verzorgen:

Loodgieter, dakdekker, stukadoor, timmerman/aannemer, schoonmaker, airco/ventilatietechniek-specialist, cv-installateur, elektricien,  smid, beveiliging en alarminstallatie, tapijt, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, glas zetten, binnenhuisarchitect en architect.

Onderhoud is onze passie en specialiteit